El Rebost del Bages

Segueix-nos a les xarxes socials

Montserrat Selga Basomba
93 693 03 96
[email protected]

Gemma Jimenez Cortés (Administrativa)
93 693 03 89
[email protected]

De 8 a 15 h (de dilluns a divendres).
De 16 a 18.30 h (dilluns, a excepció del període comprés entre el 15 de juny i el 15 de setembre).

Aquest projecte, integrat dins el departament de Turisme, té com a objectiu la dinamització del sector agroalimentari comarcal a través de la creació d’un sistema agrogastronòmic que valoritzi els productes naturals, artesanals, ecològics i enològics del Bages.

Els objectius del projecte El Rebost del Bages, liderat pel Consell Comarcal del Bages són:

  • Impulsar la producció agroalimentària de qualitat al Bages i donar a conèixer les elaboracions artesanes.
  • Promocionar la recuperació de varietats tradicionals locals.
  • Promoure una gastronomia que reflecteixi la particualritat del caràcter de la comarca a través dels seus productes.
  • Millorar la imatge i posicionament de la comarca del Bages.

Projectes vinculats a la gastronomia:

  • Assessorament a les empreses productores i elaboradores del Bages.
  • Formació específica per al sector agroalimentari.
  • Sessions d’intercanvi entre empreses del sector agroalimentari local.
[su_dailymotion url=”https://www.dailymotion.com/video/x2izc78″ width=”600″ height=”400″ responsive=”yes” autoplay=”no” background=”#FFC300″ foreground=”#F7FFFD” highlight=”#171D1B” logo=”yes” quality=”1080″ related=”no” info=”no” class=””]

Fulleteria