Tindrà lloc el dimarts 5 d’abril, de 9.30 a 12.30, a la seu del Consell Comarcal del Bages.

El Consell Comarcal del Bages, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, farà el proper dia 5 d’abril un curs de manipulador d’aliments adreçat a personal d’establiments alimentaris minoristes i d’establiments de restauració, especialment petits productors locals. El curs tindrà una durada de 3 hores que es faran en un sol dia, de 9.30 a 12.30 del matí, a la sala polivalent del Consell Comarcal del Bages. Les places són limitades i les inscripcions poden fer-se mitjançant el següent enllaç: Formulari d’inscripció.

L’objectiu del curs és proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. Al llarg de la sessió es treballarà sobre les malalties de transmissió alimentària i la contaminació d’aliments, els requeriments higiènics i sanitaris bàsics per als equips que s’utilitzen (material, parada al mercat), higiene personal i hàbits higiènics, pràctiques correctes de manipulació dels aliments, sistemes d’autocontrol i especificacions higièniques i sanitàries dels aliments per sectors.

El format de la sessió serà d’una part teòrica inicial, després de la qual s’obrirà a la participació del grup, mitjançant la discussió i la resolució d’exercicis. Es pot trobar més informació al web www.ccbages.cat.

Comparteix

image_pdfExporta a PDF