El Servei de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix aquest octubre assessoraments gratuïts a empreses en matèria de competitivitat, sostenibilitat i medi ambient. El servei s’adreça a petites i mitjanes empreses de la comarca, principalment de la cadena de valor agroalimentària. A través d’aquest assessorament rebran el suport de dues empreses professionals expertes que analitzaran cada pime a través d’una diagnosi per oferir una estratègia i un full de ruta a seguir.

 

Pel que fa a la competitivitat empresarial l’objectiu és avançar a partir de millorar processos de treball, productes i identificació de noves oportunitats de negoci, entre d’altres. En matèria de sostenibilitat i medi ambient, es donaran les claus per millorar temes de transició energètica, reducció de consums, instal·lació d’energies renovables, reaprofitament d’aigües fluvials, prevenció i reutilització de residus, etc.

 

Convocatòria vigent

La convocatòria per sol·licitar el servei ja és vigent i el dia 14 d’octubre es farà una sessió de presentació en què s’explicarà la metodologia i es resoldran possibles dubtes. Les empreses interessades podran inscriure’s a la convocatòria a través d’aquest formulari.

image_pdfExporta a PDF