El Consell Comarcal del Bages commemora la jornada de l’1 d’octubre, Dia internacional de les persones grans aquest dimarts. A través d’aquesta data reivindicativa es planteja garantir el benestar d’aquest col·lectiu i fomentar-ne la participació activa en la societat, perquè totes i tots puguem aprendre dels seus coneixements i experiències. A més, aquesta jornada convida a reflexionar sobre els reptes socials i polítics derivats de l’envelliment de la població, tot promovent un envelliment ple, digne i respectuós.

 

Coincidint amb la jornada de l’1 d’octubre, el Consell Comarcal del Bages s’ha adherit al Manifest del Consell de la Gent Gran de Catalunya que podeu llegir a través d’aquest enllaç.

 

Pla d’Envelliment Actiu del Bages 2024-2027

En el marc d’aquest octubre reivindicatiu, el Consell Comarcal del Bages presentarà el Pla d’Envelliment Actiu del Bages 2024-2027 el pròxim dimarts 8 d’octubre al Centre Cultural del Casino, de Manresa. L’acte, obert al conjunt de la ciutadania, començarà a les 10 del matí i servirà per presentar les línies estratègiques d’un document que guiarà les polítiques en matèria de persones grans. Totes les persones interessades a assistir a la presentació han d’enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected]

image_pdfExporta a PDF