El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa, amb el suport la resta de municipis de la comarca i de la Diputació de Barcelona continua l’aposta per a la formació al territori i programa per al proper mes de setembre dos cursos en matèria d’electrònica de components i de logística 4.0. Les dues formacions començaran a mitjan setembre i formen part de l’oferta formativa del projecte Bages TTT.

Electrònica de components en aplicacions industrials

El curs d’electrònica de components en aplicacions industrials proposa una formació de 170 hores a través de les quals l’alumnat adquirirà coneixements per entendre el funcionament, muntatge i manteniment de circuits electrònics en aplicacions industrials. Les preinscripcions poden fer-se al següent enllaç.

Logística 4.0

Pel que fa al curs de logística 4.0 comptarà amb set mòduls que proporcionaran a responsables i professionals tècnics de la logística una formació específica que els permetrà convertir-se en referents en el seu sector i liderar els canvis logístics a les seves organitzacions amb l’objectiu que puguin afrontar la transformació digital actual. El curs tindrà una durada de 65 hores. Les preinscripcions poden fer-se al següent enllaç.

Formació en vehicles elèctrics

També dins de la cadena de valor de l’automoció, el mes de setembre s’iniciarà un curs que porta per títol “Vehicle elèctric i punts de recàrrega”. Aquesta formació s’inscriu dins del projecte de Suport a l’Automoció del Bages, que finança la Diputació de Barcelona. El curs donarà a conèixer la tecnologia utilitzada tant en els cotxes elèctrics com en els punts de recàrrega, el funcionament dels cotxes híbrids i connectats i com afecta aquesta tecnologia al nostre entorn en tot allò que fa referència al reciclatge i l’economia circular. Les preinscripcions poden fer-se al següent enllaç.

image_pdfExporta a PDF