Inclusió és un món a part de la resta del lloc web. Té la seva pròpia navegació “enrutada”. Això vol dir que es guia a l’usuari per un recorregut, on ha d’escollir la informació a la qual desitja arribar. A continuació et detallo un esquema:

De cada pàgina “HUB” o vestíbul, s’accedeix a tres opcions de navegació. Això vol dir que és possible col·locar diferents continguts per als diferents perfils. De fet alguns dels perfils, exclouen pàgines, no rellevants per l’usuari al qual va dirigida la informació.

Per poder actualitzar la informació de cada pàgina, recomano seguir la ruta des del “frontend” del lloc web (això és accedint i navegant pel lloc web) fins a la pàgina que es vulgui editar (fent clic sobre editar pàgina, a la barra superior del “frontend”).

Cada una de les seccions d’Inclusió, és triple, es divideix en tres pàgines editables i lleument diferenciades quant a contingut (sinó iguals en la majoria de casos). Gestionar correctament el contingut d’aquesta secció des del “backend” es fa quasi impossible.

Et recomano obrir les tres pàgines que vulguis editar alhora, he col·locat un distintiu al títol de cada pàgina perquè sàpigues on pares.

Persones Grans no manté el mateix esquema, és una subsecció única, dintre de la triple d’inclusió. Això és que té la mateixa estructura que les altres àrees, cada pàgina és única. Només es pot accedir a ella des del “HUB” de Envelliment, Diversitat Funcional i Transport Adaptat i Assistit.