“Fer enoturisme no és només fer una copa de vi. És descobrir un territori a través de la vinya, la terra, la cultura, la geologia i la història”. Així ha parlat de l’enoturisme Joan Soler, president del consell regulador de la DO Pla de Bages, en la jornada “Enoturisme al Bages. Del raïm a la copa”, que s’està celebrant al llarg del dia d’avui a l’Escola Agrària de Manresa. La trobada reuneix 65 professionals de diferents àmbits amb l’objectiu de posar sobre la taula l’enoturisme com un dels grans actius turístics de la comarca del Bages.

Josep Canals, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, ha dit que l’oferta enoturística és una de les propostes estrella del territori i ha destacat la importància de coordinar accions conjuntament entre els municipis que formen part de Bages Turisme i els cellers de la DO Pla de Bages. Canals també ha posat en valor el segell Unesco que distingeix al Geoparc de la Catalunya Central i que acredita el territori com una destinació de turisme sostenible.

Per part de l’Ajuntament de Manresa, el regidor de Turisme, Joan Calmet, ha incidit en la importància que els propis manresans i bagencs creguin en el potencial turístic del territori.

Comparteix

image_pdfExporta a PDF